Maritta online

Mitä uutisia Maritta?

Kirjaudu sisään lähettääksesi viestejä Eikö sinulla ole vielä Tori-tiliä? Luo Tori-tili. Unohditko salasanasi? Tietoa yksityisyydensuojasta. Viestisi on lähetetty onnistuneesti Voit lukea viestejäsi ja vastata niihin Torin sivuston tai sovelluksen Viestit-osiosta.

Saat uusista viesteistä halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi tai sovelluksesta puhelimeesi. Viestisi on lähetetty onnistuneesti. Viestisi on lähetetty! Torin turvallisuusvinkit. Nosta ilmoitus kärkeen. Ilmoitus pidetään listan kärjessä neljän päivän ajan. Vaikka Hankamäen kirja ei sisällöltään ole poikkeuksellinen, on teoksen retoriikka Saresman mielestä huolestuttavaa.

Ehkä nykyinen ilmapiiri antaa myöten sille, että voi puhua todella ikävästi joistakin ihmisryhmistä. Vaikka varsinainen incel-ilmiö on pieni ja kapea, se on tutkijan mukaan osa laajempaa konservatiivisten arvojen ja oikeistopopulismin kehitystä.

Naiset kaipaavat sitä miesseuraa

Se voi johtaa jopa väkivaltaan, jos nuoret miehet ovat tasapainottomia. Esimerkiksi Yhdysvalloissa ja Uudessa-Seelannissa näin on jo tapahtunut. Naisvihaa Suomessa kuitenkin ilmenee. Nämä ilmiöt rantautuvat tänne hitaammin, mutta rantautuvat joka tapauksessa. Kyllä tässä kannattaisi olla korvat höröllään. Etusivu Ohjeet Kirjaudu Rekisteröidy.

Sivuja: [ 1 ] Siirry alas. AnaVaan Newbie Viestejä: 24 Kelpo kaveri. Onko kukaan onnistunut tapaamaan tai saamaan edes kiinni tätä naapurisivulla Etelä-Karjala nainen etsii miestä ilmoittavaa naista? En itse ole tavoittanut vaikka parilla eri liittymällä soittanut joissa numero näkyy, whatsappilla ja s postilla. Ystäviä kyllä on, mutta kaikki asuvat muualla.

Uusia ystäviä Pohjois-Karjalasta -

Olen vuotias kahden lapsen äiti. Perheeseeni kuuluu myös kihlattu sekä kissoja ja koira. Muutettiin Helmikuussa Kymenlaaksosta Lappeenrantaan, enkä tunne täältä vielä ketään. Tulen toimeen aivan kaikkien kanssa, mutta saatan aluksi olla ujon oloinen.

Hyväksyn kaikki ja kaiken sellaisina kuin ovat enkä pienistä hätkähdä! Kaipaisin kaveria ihan kaikenlaiseen tekemiseen.

Etelä-Karjalan korkeakoulut haluavat lisäaloituspaikkoja

Lenkille, leffaan, piknikille, kahville ,siiderille, shoppailemaan, tai lautapelien ääreen. Lapsien syntymän jälkeen oon ollu käytännössä koko ajan yksin. Kukaan ei koskaan soita eikä kysele kuulumisia.