Seela online

Mitä uutisia ?

Persujen eliitti on juuri se paha eliitti, vaikka he väittävät, että se paha eliitti on laillisen esivallan ja liberaalien ja vasemmiston ja lehdistön ja intellektuellien eliitti. Siinä on. Kuhmo Oy:llä on pitkät perinteet metsänomistajien luottamuksen arvoisena vakavaraisena puukauppakumppanina, jonka juuret ovat vahvasti Kainuussa. Tänä päivänä olemme yli Nossa equipe está pronta para ajudar o seu negócio a vender mais com EPI's - Equipamentos de Segurança. Liga pra gente (31) ou preencha o formulário ao lado que te ligamos.

Nettitreffit vakavaa parisuhdetta etsiville | EliittiKumppani. Moskovassa kuohuu: Eliitti jakautuu vauhdilla kahteen leiriin.

Venäläisasiantuntijan mukaan sodassa on tultu käännekohtaan, jossa yksimielisyyttä isosta. Suomen Kulttuurirahasto on yksityinen säätiö, joka jakaa apurahoja keskusrahastosta ja 17 maakuntarahastosta kulttuurielämän eri aloille. Säätiöllä on myös omaa kulttuuritoimintaa.

Rahasto myöntää tarkoituksensa mukaisesti henkilökohtaisia apurahoja tieteen ja taiteen tekijöille ja työryhmille sekä muille kulttuurielämän aloilla toimiville henkilöille ja yhteisöille. Rahasto haluaa tarjota mahdollisuuden myös laajempiin kulttuurihankkeisiin tukemalla niiden toteutumista huomattavin apurahoin. Kisa ei ole Irmassa. Kuntorastien yhteydessä on mahdollisuus harjoitukseen torstaina 6.

Lähtöpaikkana on kesäteatteri Lomakylässä. Ilmoittautumisaika päättyy Kainuussa on vielä tälle syksylle tarjolla hienoja suunnistuskisoja: Nuorisocupin 4. Kuhmossa Nuorisocupin 5. Puolangan Paljakassa klo Vuokatissa AM-yö lauantaina Tervetuloa am-keskimatkalla kokemaan maailmancup finaalin huippumaastot yhdessä maailman parhaiden suunnistajien kanssa! Kutsu tulee vähän myöhään, mutta toivottavasti nuoriso tulee kisaamaan. Ne on päätetty hankkia Trimtexiltä, josta suunnistusjaosto on hankkinut seura-asuja ja suunnistuspuvut.

Malli lienee tämä. Väritys tulee olemaan puna-musta-valkoinen. Tilaus on tarkoitus tehdä heinäkuun aikana. Mallipukuja on sovitettavissa Rastin toimistolla kunnan talon päädyssä. Valitettavasti ne täytyy palauttaa jo ensi viikolla takaisin valmistajalle.

Jälkispekulointia voi tehdä nyt myös uuden palvelun my-O:n avulla. Ensimmäisen päivän tulokset ja rastiväliajat on viety tähän palveluun. Mikä oli sinun onnistumisprosenttisi? Venloissa joukkueiden sijoitukset olivat , ja Maaliin tuli hyväksytysti joukkuetta. Miesten joukkue oli tuloksen saaneen joukkueen joukossa Sijoitukseen vaikutti merkittävästi yksi vaihtokämmi, kun viestin vastaanottaja ei osannut tulla ajoissa vaihtoon.

Liian nopea viestintuoja odotteli puomilla viitisentoista minuuttia. Suunnistusväen juhlaa vietettiin helteisessä säässä Hakunilan urheilupuistossa hyvissä olosuhteissa.

Ensikertalaisetkin olivat kokemuksesta innoissaan. Kilpailukutsu on julkaistu KaiSun sivulla. Naisilla ja nuorisolla on 3-osuuksinen ja miehillä 5-osuuksinen viesti. Ilmoittautumiset viestijoukkueisiin Mirjalle viimeistään maanantaina Kainuun rastiviikon ilmoittautuminen päättyy Rastilaisia ilmoittautuneita on nyt 20, mutta mukaan mahtuu vielä! Jos Irmaan kirjautuminen tuottaa vaikeuksia, niin ottakaa yhteyttä jaoston jäseniin.

Sprintin tulokset ja väliajat valmiina. Partiosuunnistuksen tulokset. Valokuvia kisoista nähtävillä. Kiitos kaikille osallistuneille! Kilpailukutsu on julkaistu.

Produktinformation

Rastilaiset voivat osallstua molempiin kilpailuihin vapaasti, joten nyt kisakautta avaamaan! Lähtö Ämmänsaaren kirjaston parkkipaikalla. Radat 2,4 ja 4,5 km. Radoille pääsee klo Tervetuloa avaamaan suunistuskausi! Paulan yhteystiedot löytyvät jaoston yhteystietojen kohdalta. Nyt on aika ilmoittautua Kajaanin Rastiviikolle , jos haluaa käyttää hyväkseen halvemman hinnan.

Qualidade dos Produtos

Tässä koko viikon hinnat aikuisille. Lasten ja eliitin hinnat sekä päiväkohtaiset maksut näkyvät Irmassa. Seura maksaa osallistumismaksut ilmoittautumisajan päätyttyä.

Edellisvuosien tapaan puolet rastiviikon maksusta tulee sitten maksaa seuran tilille löytyy suunnistusjaoston yhteystietojen sivulta. Ilmoittautuminen edellyttää lisenssin maksua. Se tapahtuu nyt Irman kautta sähköisesti, laskua ei tule kotiin.

Myös ne, joilla ei ole lisenssiä, voivat lunastaa uuden lisenssin Irman kautta. Irman käyttöönottoon on ohjeistusta Rastin sivulla. Nyt kun Suunnistusliiton "kilpailuvero" on nostanut kuntosuunnistuksen hintaa viikko 40,-, päivä 11,- , olisi toivottavaa, että kuntosuunnistajatkin harkitsevat osallistumista kilpasarjoihin. Tasoja löytyy kyllä kaikille ja näin pääsee mittaamaan taitoja ikätovereiden kanssa. Hallan hiihto sattui samalle lauantaille, joten umpihankisuunnistetaan sitten ensi talvena!

Seuraavan kerran Irmaan ilmoittautuneita lasketaan ilmoittautumiajan päättyessä toukokuun puolivälissä. Vielä ehtii siis mukaan. Vantaalla, Hakunilan urheilupuiston ollessa kilpailukeskuksena. Alennetun osanottomaksun mukainen ilmoittautuminen päättyy 1. Tänä vuonna ilmoitetaan vain ne joukkueet, joihin on ilmoittautunut juoksijoita. Ilmoittautumiset tulee tehdä Irmaan.

Sieltä löytyy kilpailukalenterin kisan kohdalta aukaistuna teksti "ilmoita viestihalukkuus". Venloille ja Jusseille on oma taulukkonsa.

Muutanko tänne?

Sinne nimiä, jos haluatte mukaan. Samalla aloitetaan pisteiden laskenta Kainuun Suunnistuksen uuden aluemestarin ja aluemestariseuran selvittämiseksi. Säännöt ja kutsut kisoihin löytyvä KaiSun nettisivuilta.

Liikunnan iltatorilla kävi mukavasti porukkaa, vaikka syrjässä hieman oltiinkin. Leimausradalla tehtiin 84 ennätysyritystä, osin jo pimeässä. Myös yösuunnistusta pääsivät muutamat ensikertalaiset kokeilemaan.

Ruukilla on tarjolla pari lyhyttä kuntorastirataa, joten ottakaa emit-korttinne mukaan. Hämärä laskeutuu, joten paikalla on myös lamppuja tarjolla ja rasteilla on heijastimet, joten "hämärä sprintti" voi olla oikea kilpailun termi. Oma otsalamppu kannattaa myös ottaa mukaan, jos sellainen löytyy. Lapsille on myös emit-leimauskisa tarjolla. Maastoon voi lähteä klo Tarjolla on n. Lomakylässä kuntorasteilla uudet lajit kokeiltavana: pyöräsuunnistus ja sauvakävelysuunnistus. Pyöräsuunnistus polkuja, pitkoksia ja sorapintaa pitkin.

Varustuksena pyörä, paras vaihtoehto maastopyörä , kypärä ja jos on jonkin sortin karttateline. Sauvakävelyn saloihin opastaa Tiina Kaltio klo Pyöräsuunnistusradan voi halutessaan juosta, jolloin lenkkareillakin selviää.

Suomussalmen Kelkkakankaalla. Lähtöajat on nyt keksitty ja matkat löytyvät kilpailuohjeesta.