Raisa online

Mitä uutisia Raisa?

Kuhmon Kalevalaiset Naiset lausuvat kalevalaisen vieraantervehdyksen.

Asuminen ja ympäristö

Illan päätteeksi oli perinteen mukaan kulttuuripalkintojen jako. Pirta-ilta to Osallistumislinkki on lähetetty niille joilla on sähköposti. Markku Nieminen esittelee uuden kirjansa Kalevalan synty ja Kainuu. Tilaisuus oli to Tutustuminen taidemaalari Irja Juntusen Pääskyrannan taidegalleriaan helatorstaina Mukana 11 henkilöä, kahvittelua ja galleriaan tutustuminen. Torstaina Kalevalaisten Naisten ohjelmaosuus on klo Tämän jälkeen ohjelmasta vastaavat kaupunginkirjaston ja Juminkeon väki.

Jos sää ei ole mahdottoman helteinen, perinneasut toisivat mukavasti väriä. Tiedottakaa ystävillenne ja tuokaa heidät torille.

Viimeksi kirjautuneet

Pirkko jakaa jokaiselle pienen värssynpätkän, jonka pääset lukemaan. Yhdessä laulamme. Sähköpostissa on laulujen sanat. Maanantaina Tilaisuus on kaupunginkirjastossa ja se on kaikille avoin. Kaksio Kuhmo.

Kaksio hakusessa Kuhmon keskustan alueelta. Kuhmo Halutaan vuokrata Yksityinen. Kuhmossa keskustassa kerrostalo kaksio. Omakotitalo Kuhmossa. Valoisa yksiö. Yksiö keskustasta. Hakusessa omakotitalo. Rivitalo, 4h, k, s.

Ilmoitukset alueelta Kainuu (62 kpl)

M√§ntytie, Saarikoski, Kuhmo. Talo pienelle perheelle. Kuhmo Ostetaan Yksityinen. Siisti, edullinen yksi√∂. Omakotitalo Kuhmo m2. Koti tarjolla. Halutaan omakotitalo lapsiperheelle. Omakotitalo Vapaa kaksio. HYV√Ą 40m2 rivitalokaksio vrk hinnalla. Tule maalle asumaan. Tuotantotila halli kuhmo. Remontoitava omakotitalo.

+ ilmaista Vanhat Naiset & Naiset kuvaa - Pixabay

Yle Radio Suomen Lapin iltap√§iv√§l√§hetykset iltap√§iv√§l√§hetykset tulevat suorana torstaina ja perjantaina Levilt√§ kello 14‚ÄĒ Levi-tunnelmissa vieraillaan my√∂s torstain ja perjantain aamul√§hetyksiss√§ kello 6‚ÄĒ L√§hetyksi√§ voi kuunnella my√∂s verkossa. My√∂s Yle Lapin verkko- ja aluetv-uutiset ovat vahvasti mukana Levin tapahtumissa torstai-iltap√§iv√§st√§ l√§htien. Yle p√§ivitt√§√§ urheiluun keskittyv√§√§ live-artikkelia torstai-iltap√§iv√§st√§ l√§htien ja Aurora-tapahtumasta teht√§v√§√§ omaa artikkelia perjantaiaamusta alkaen.